Injectarea rosturilor de construcţie printr-un furtun de injecţie

1 Furtun injecţie

2 Răşină de injecţie
KÖSTER IN 5 - Răşină poliuretanică elastică pentru injecţii

Rosturile de construcţie, în special cele de la îmbinarea perete/podea, când sunt realizate sub nivelul solului, au nevoie de o atenţie deosebită în ceea ce priveşte hidroizolarea. Defectele din această zonă nu sunt neobişnuite. Înaintea turnării betonului pentru construcţia pereţilor, furtunul de injecţie este introdus în rosturile de construcţie. Furtunurile de injecţie sunt perforate sau le sunt făcute nişte fante. După ce betonul s-a întărit o răşina elastică pentru întărire este injectată în furtunul de injecţie. Rostul este acum permanent sigilat elastic şi hidroizolat.

Pentru aplicaţiile la care se foloseşte KÖSTER furtunul de injecţie se va alege produsul KÖSTER KB-Pur IN 5. Acesta are vâscozitate foarte redusă şi un timp de lucrabilitate foarte mare. Aceste două aspecte sunt foarte importante pentru aplicare deoarece produsul are timp suficient să pătrundă în cele mai mici şi mai fine spaţii fără să înceapă reacţia în timpul injectării.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America