Hidroizolarea rosturilor de construcţie in joncţiunea podea/perete

Pentru hidroizolarea ulterioară a îmbinării podeaperete, găurile trebuie făcute traversând îmbinarea. Găurile vor fi forate aproximativ în mijlocul rostului de construcţie.

Pentru această aplicaţie, sunt folosite KÖSTER Superpackere sau KÖSTER Packere de o Zi. Injectarea este realizată cu KÖSTER Pompa de Injecţie 1C.

Pentru aceasta, se poate folosi KÖSTER KB-Pur IN 5, care este o răşină poliuretanică de injecţie cu o vâscozitate foarte redusă şi cu un timp de lucrabilitate foarte mare. Aceasta va trece prin cele mai mici şi mai fine fisuri de-a lungul rostului de construcţie.

În cazul debitului mare de apă, sau atunci când nu se ştie dacă crăpătura este udă sau uscată, se injectează KÖSTER KB-Pur 2 IN 1. Se injectează de 2 ori la un interval de 10-20 minute pentru a se asigura că rostul este sigilat permanent şi elastic.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America