Hidroizolarea balcoanelor şi teraselor cu sisteme lichide de hidroizolare pe bază de bitum

Balcoanele şi terasele sunt expuse constant la ploaie, apă din stropire şi fluctuaţii mari de temperatură. Prin urmare, hidroizolarea trebuie să fie întotdeauna un sistem cu capacitate de închidere a fisurilor.

Atunci când se lucrează cu o hidroizolare bituminoasă aplicată lichid, substratul pregătit şi curăţat se va amorsa cu KÖSTER Polysil TG 500. Pentru a proteja straturile finale împotriva deteriorării cauzate de mişcare se va instala la îmbinarea perete/podea o scafă din KÖSTER Repair Mortar Plus.

Impermeabilizarea se realizează cu o acoperire în două straturi aplicate lichid. În acest caz, este ideal a se folosi KÖSTER KBE Liquid Film. Alternativ, se poate aplica sigilantul KÖSTER Deuxan 2C (4 – 6 mm), film gros pe bază de bitum cauciucat. La îmbinările perete/podea şi zonele cu pericol de fisurare în stratul hidroizolant proaspăt aplicat se va îngloba KÖSTER Glass Fiber Mesh.

O şapă poate proteja hidroizolaţia împotriva daunelor mecanice. Un strat alunecos format din două folii PE se va instala sub şapă.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America