Hidroizolarea exterioară a subsolului cu Injecţii Cortină

Hidroizolarea exterioară a pivniţei din interiorul clădirii? În cazul renovării, nu este întotdeauna posibilă expunerea pereţilor exteriori prin excavare. De exemplu, zona care trebuie excavată este construită, traficul împiedică excavarea sau costul economic de excavare este prea ridicat. În acest caz, prima oară vă ve-ţi gandi la o impermeabilizare interioară a subsolului (latura negativă), dar în unele cazuri, cum ar fi clădirile istorice sau clădirile cu cerinţe arhitecturale speciale, acest lucru nu poate fi de dorit.

În aceste cazuri este posibilă o injectare “cortină” cu KÖSTER Injection Gel G4. Răşina este injectată prin perete din interior spre exterior. Răşina reacţionează cu apa şi se omogenizează, rezultând o membrană impermeabilă elastic solidă. Injectarea se face cu o pompă specială bicomponentă - KÖSTER Acrylic Gel Pump şi lancia de distribuţie patentată KÖSTER. Materialul de injecţie este dispersat pe exteriorul peretelui şi într-un timp scurt reacţionează formând un strat impermeabil. O metodă alternativă este injectarea de KÖSTER Injection Gel G4 în elementele cladirii. Această aşa-numită “zonă de injectare” este posibilă în părţile poroase şi goale ale clădirii. În acest caz, Gelul KÖSTER Injection Gel G4 de asemenea reacţionează cu orice apă prezentă, formând o impermeabilizare rezistentă şi elastică.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America