Hidroizolarea interioară a subsolulului pe placa fundaţiei cu sisteme minerale

1 Bariere orizontale pentru pereţi
KÖSTER NB 1 Grey - NB 1 Gri
2 Instalarea scafelor
KÖSTER Repair Mortar Plus - Mortar de reparații Plus
3 Amorsa
KÖSTER Polysil TG 500
4 Strat hidroizolator
KÖSTER NB 1 Grey - NB 1 Gri
5 Strat/Acoperire de protecţie
KÖSTER SL Premium

Sistemele de impermeabilizare minerale au avantajul unor proprietăţi excelente de aderenţă a materialului hidroizolant la substraturi minerale, legătura dintre straturile individuale de hidroizolaţie este de asemenea foarte bună. Longevitatea unor astfel de sisteme este pe întreaga durată de viaţă a clădirilor.

Pentru a evita ascensiunea umezelii în perete din cauza acţiunii capilare, este necesară instalarea unei bariere orizontale sub zid, realizată din KÖSTER NB 1 Gri (amestecat cu KÖSTER NB 1 Flex) sau KÖSTER NB Elastic, material de acoperire a fisurilor.

Pentru a întări stratul suport, placa de fundare/ radierul este amorsat cu KÖSTER Polysil TG 500. Intersecţia dintre perete şi pardoseală se va scafa cu KÖSTER Plus – Mortar de reparaţii pentru a împiedica eventuale tensiuni ulterioare între straturile de hidroizolaţie.

Hidroizolaţia este obţinută în mod normal cu KÖSTER NB 1 Gri amestecat cu KÖSTER NB 1 Flex. Pentru o aplicare suplimentară rapidă KÖSTER NB 1 Fast este alegerea perfectă. În cazul apei sub presiune, hidroizolarea trebuie făcută cu sistemul KÖSTER KD. KÖSTER SL Premium este ideal pentru protejarea suprafeţei.


Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America