Hidroizolarea interioară a subsolulului pe radier cu membrane hidroizolante auto-adezive aplicate la rece

1 Bariere orizontale pentru ziduri
KÖSTER Fix-Tape 15 SY - Bandă fixare 15 SY
2 Montarea scafelor
KÖSTER Repair Mortar Plus - Mortar de reparații Plus
3 Amorsă
KÖSTER KSK Primer BL - KSK Amorsă BL
4 Waterproofing Layer
KÖSTER KSK SY 15 - Membrană hidroizolantă la rece bitum/cauciuc
5 Protection layer (PE foil)

6 Self-levelling underlayment
KOSTER SL

Rapid, aplicare uşoară fără timpi mari de aşteptare: Hidroizolarea pardoselii cu membrane hidroizolante auto-adezive aplicate la rece KÖSTER KSK.

Pentru a evita ascensiunea umezelii în pereţi, este necesară instalarea unei bariere orizontale KÖSTER Banda-Fixa SY 10 la baza peretelui. O scafă realizată din mortar de reparaţie KÖSTER este pusă în rostul dintre pardoseală şi perete, pentru a preveni tensiunile ulterioare între straturile hidroizolante.

Amorsarea este realizată cu amorsa KÖSTER KSK BL fără solvenţi. În mod standard, suprafaţa amorsată a plăcii de beton este hidroizolată cu membrana adeziva hidroizolantă KÖSTER KSK SY 15 aplicată la rece. Fâşiile de membrană se suprapun 10 cm.

Membranele KÖSTER KSK aplicate trebuie să fie protejate de la deteriorări mecanice pe măsură ce lucrările de hidroizolare înaintează. De asemenea, ele trebuie conectate la hidroizolaţia pe verticală a zidurilor.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America