Mucegaiul din zonele de locuit cauzat de pătrunderea umezelii şi de diferenţele de temperatură, duce la ameninţarea sănătăţii locuitorilor care inhalează sporii de mucegai răspândiţi în aer. Sistemul special anti-mucegai KÖSTER funcţionează pe o bază pur fiziologică, nu conţine toxine fungicide şi oferă o protecţie permanentă deoarece mucegaiul nu poate creşte pe suprafeţele protejate cu acest sistem.

Arată referinţe

Bariere orizontale sub pereţii în construcţie

O hidroizolaţie orizontală sub zidurile construcţiilor noi este necesară pentru a evita infiltrarea umezelii cauzată de acţiunea capilarităţilor în cărămidă sau beton. Pentru această aplicaţie, pot fi folosite multe produse KÖSTER. Banda de fixare KÖSTER 10 SY este o banda autoadezivă hidroizolantă, care este uşor şi rapid de aplicat. Alternativ, pot fi folosite KÖSTER NB 1 Gri – suspensie hidroizolantă (mixat cu KÖSTER NB 1 Flex) sau materialul hidroizolant de sigilare a fisurilor KÖSTER NB Gri Elastic.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

Bariere orizontale cu sisteme minerale (constructii noi)

Bariere orizontale cu sisteme minerale (constructii noi)

 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America