Mediul ambiant şi pătrunderea umidităţii în substraturi, duc adesea la deteriorarea faţadelor. Pentru a proteja faţadele din materiale minerale, cel mai des se folosesc impregnări ce fac ca suprafeţele să devină hidrofobe. Aceşti agenţi de hidrofobizare pătrund adânc în substrat şi se usucă fără a lăsa urme astfel încât aspectul faţadei să nu fie afectat de substanţa de impregnare.

Arată referinţe

Protejarea faţadelor clădite cu materiale minerale

Sistemele de protecţie a faţadelor KÖSTER previn infiltrarea apei, din ploi, stropire sau condens, dar în acelaşi timp permit clădirii să “respire” printr-o suprafaţă deschisă la difuzia vaporilor de apă. În acest fel, deteriorările produse pe termen lung de umiditatea captivă vor fi evitate.

KÖSTER Façade Cream – crema pentru faţadă este un material fără solvent, păstos pentru hidrofobizare. Este aplicat într-un strat subţire cu un trafalet sau o bidinea, materialul având capacitatea de a penetra adânc suporturile minerale.

KÖSTER Siloxan este un lichid care poate fi pulverizat pe faţade sau aplicat cu bidineaua.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America