Acest domeniu este cel mai solicitant în ceea ce priveşte hidroizolaţiile. Hidroizolaţia din această zonă trebuie să reziste intemperiilor, să fie impermeabilă, şi să ofere o bună stabilitate structurală. De asemenea, la exterior, mişcările elementelor unei construcţii sunt mai ample, de aceea, este necesar să se folosească sisteme de hidroizolare cu capacitate de închidere a fisurilor.

Arată referinţe

Hidroizolarea balcoanelor şi teraselor cu sisteme de hidroizolare pe bază minerală

Hidroizolarea balcoanelor şi teraselor cu sisteme de hidroizolare pe bază minerală se face cu sigilantul de fisuri KÖSTER NB Elastic (alb sau gri). Această hidroizolaţie este rezistentă la traficul casnic şi poate fi acoperită cu placaj ceramic. De asemenea, aderă şi la substraturile umede.

Înainte de a instala hidroizolaţia, substratul se pregăteşte şi se întăreşte/amorsează cu amorsa Polysil TG 500. La îmbinările perete-podea şi în toate zonele predispuse la apariţia fisurilor, se încastrează în primul strat proaspat turnat de hidroizolaţie KÖSTER Glass Fiber Mesh.

Reparaţia betonului se face cu KÖSTER Betomor Multi A. Suprafaţa betonului trebuie curăţată mecanic până la obţinerea unui strat suport portant. Armătura trebuie curăţată perfect de rugină prin sablare cu nisip. În cazul unei deteriorări severe armarea trebuie consolidată.

Micile stricăciuni/denivelări ale suprafeţei de beton pot fi nivelate cu KÖSTER C-Coat, şi vopsite cu KÖSTER Silicone Paint White.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America