Injectarea cu presiune a crăpăturilor uscate sau umede

Injectarea cu presiune a crăpăturilor uscate sau umede

Fisurile umede sau uscate sunt sigilate permanent cu materiale de injecţie KÖSTER. KÖSTER KB-Pur 2 IN 1 este materialul standard pentru impermeabilizarea fisurilor. Materialul formează o spumă când ajunge în contact cu apa şi o opreşte reacţionând cu ea sau înlocuind-o. O a doua injecţie utilizând acelaşi material, hidroizolează permanent şi elastic fisurile.

KÖSTER KB-Pur IN 3 este folosit la repararea structurală a elementelor fisurate sau deteriorate ale clădirilor. KÖSTER KB-Pur IN 5 este o răşină poliuretanică de injecţie cu o vâscozitate foarte redusă, cu un timp de lucrabilitate foarte mare. Este adecvată, în special, pentru injectarea în crăpături foarte mici şi fine.

KÖSTER Micro Grout 1C este un material mineral de injecţie ideal pentru a umple golurile şi fisurile cu deschidere medie. Materialul are proprietăţi de aderenţă excelente chiar şi pe suporturile umede. De asemenea, acesta dispune după uscare de o rezistenţă la compresiune foarte mare.

Toate răşinile de injecţie KÖSTER sunt injectate în fisură cu Pompa de injecţie KÖSTER 1C prin ştuţuri cu valvă pentru injecţie, numite “packere”. În functie de aplicaţie, sunt disponibile diverse tipuri de “packere”. KÖSTER Packere de impact “12” se instalează rapid şi sunt recomandate pentru presiunile joase către medii.

Packerele KÖSTER şi Superpackerele KÖSTER sunt utilizate pentru toate aplicaţiile, de la presiune joasă până la presiune înaltă.

Packerele de o zi KÖSTER au o valvă suplimentară, astfel încât partea de sus a packer-ului poate fi îndepărtată imediat după injectare şi gaura matată. Gaura rămâne etanşă.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America