Injectarea cu presiune a fisurilor cu flux de apă

În cazul curgerii active de apă printr-o fisură, este aplicat un amestec de KÖSTER KB-Pur IN 1 (o răşină ce spumează rapid la contactul cu apa) cu KÖSTER KB-Pur IN 2 (folosit pentru sigilarea permanentă a crăpăturii).

KÖSTER KB-Pur IN 7 este, de asemenea o răşină de injecţie ce spumează foarte rapid, care creează un sigilant elastic permanent. KÖSTER KB-Pur IN 7 trebuie să ia contact cu apa pentru a rezulta spuma şi pentru a se întării.

Toate răşinile de injecţie KÖSTER sunt puse în operă cu ajutorul pompei de injecţie 1C KÖSTER cu ajutorul packerelor. În funcţie de aplicaţie, sunt disponibile diferite tipuri de packere.

KÖSTER Packerele de impact “12” se instalează rapid şi sunt recomandate pentru presiunile joase către medii.

Packerele KÖSTER şi Superpackerele KÖSTER sunt utilizate pentru toate aplicaţiile, de la presiune joasă până la presiune înaltă.

Packerele de o zi KÖSTER au o valvă suplimentară, astfel încât partea de sus a packer-ului poate fi îndepărtată imediat după injectare şi gaura matată. Gaura rămâne etanşă.

Întotdeauna urmaţi specificaţiile din Fişa Tehnică.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America