Despre KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Specialistii hidroizolarilor

 

Mai mult de 35 de ani de experienta

The Waterproofing Specialists Brochure

Fondat in 1982 KÖSTER Bauchemie AG, specializat in dezvoltarea si productia unor materiale si sisteme de hidroizolare cu o calitate ridicata. Astazi KÖSTER formeaza un grup de mai mult de 20 de companii cu activitati la nivel mondial in peste 50 de tari. Sediul central este localizat in Aurich, Germania.

 

Hidroizolare de la subsol la acoperis

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Ca specialisti in hidroizolari, produsele noastre protejeaza si conserva constructiile si structurile la nivel mondial. Daca proiectul este de restaurare a unei cladiri monument, hidroizolarea unei constructii noi, sau de reparare a unei hidroizolari esuate, puteti sa fiti siguri ca: KÖSTER ofera solutia optima si un program ce cuprinde o gama larga de produse.

Pentru a fi intotdeauna cu un pas inainte, noi permanent continuam sa dezvoltam produse noi. Gama noastra curenta de produse cuprinde produse hidroizolante bazate pe bitum pentru partea pozitiva (exterior), solutii de etansare prin cristalizare pentru partea negativa ( la interior), hidroizolatii pentru rezervoare de apa si tuneluri, tencuieli de restaurare, bariere orizontale (bariere contra umezelii), sisteme anti-mucegai, injectarea fisurilor si sisteme de reparare a fisurilor, repararea betonului si produse de protectie, aditivi de mortar si beton, substraturi cimentoase, acoperiri ale pardoselilor, sisteme pentru controlul umiditatii, etansarea rosturilor, hidroizolarea bailor, impregnari ale fatadelor si de asemenea Membrane pentru acoperisuri de tip TPO si ECB.

Sala Olimpica de la Beijing, Empire State Building in New York, aeroportul din Munchen, Palatul Regal din Copenhaga, Centrala Nucleara din Sofia, Bombay Stock Exchange, Canalul Panama si multe alte obiecte bine cunosscute in intreaga lume, toate au fost hidroizolate utilizand sistemele si materialele noastre.

 

Nici un compromis pentru calitate

Quality Management Certificate

 

Hidroizolatia este o zona unde materialele de buna calitate si aplicarea, nu numai ca pot face diferenta, dar va poate economisi timp si bani. Politica noastra este de a oferi materiale de cea mai inalta calitate, durabilitate si performanta generala. Noi nu facem niciodata compromisuri cu privire la calitate si credem in dezvoltarea relatiilor puternice si de durata cu clientii nostrii. Noi aplicam acest angajament la toate nivelurile serviciilor noastre, de la cercetare si dezvoltare, la productie si departamentului nostru de vanzari. Acesta este dovedit de certificarea noastra DIN EN ISO 9001:2008 QM-System

 

Protejarea mediului inconjurator

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER Bauchemie AG se angajeaza sa conserve si sa protejeze mediul inconjurator. Noi folosim materii prime de cea mai buna calitate si tehnologii de productie de ultima ora corelate cu o cercetare si dezvoltare continua. Astazi, acest lucru inseamna ca cele mai multe dintre materialele noastre sunt fara solventi si formulate pentru a minimiza impactul asupra mediului, precum si pentru a proteja sanatatea celor care lucreaza cu materialele noastre. In calitate de membru al Asociatiei Germane a Industriei Chimice (Verband der Chemischen Industrie) suntem o parte a initiativei la nivel mondial, Ingrijire Responsabila, care promoveaza practicile responsabile si sustenabile in domeniul sanatatii si al protectiei mediului. In plus KÖSTER Bauchemie AG este un membru IBU, un institut german dedicat construirii sustenabile. In calitate de membru, KÖSTER Bauchemie AG este obligat sa asigure o transparenta totala in ceea ce priveste impactul asupra mediului al produselor sale.

 

Partenerul dumneavoastra de incredere in constructii

KÖSTER consultants on the construction site

Care masura ofera cea mai buna solutie? Cauzele si factorii sunt numeroase : materialul de constructie, conditiile fizice, nivelul apei in sol, clima si multe altele. KÖSTER si-a castigat reputatia ca un partener de incredere in industria constructiilor bazat pe multi ani de experienta in oferirea solutiilor de impermeabilizare de lunga durata si inalta calitate.

Rezolvarea cu succes a problemelor legate de hidroizolatii necesita cunostinte si experienta. Prin urmare, noi oferim consultanta de specialitate pentru clientii nostrii cu privire la modul de a rezolva problemele specifice cu cel mai inalt nivel de siguranta avand in vedere si costurile sau timpul. In plus, efectuam traininguri periodice si seminarii pentru arhitecti si aplicatori pentru a asigura aplicarea cu succes a produselor noastre.

 

Productie

KÖSTER production

Materialele sunt produse in Aurich, Germania si sub licenta sau management propriu in alte 5 tari. KÖSTER Bauchemie AG este o intreprindere independenta cu dezvoltare proprie si know-how unic.

Noi punem un accent extraordinar in producerea produselor noastre de noi insine pentru a asigura cel mai inalt nivel de control al calitatii de la dezvoltare la aplicare. Noi credem cu tarie in oferirea clientilor nostrii a unei experiente placute si sigure in lucrul cu produsele noastre.

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America