W 210 020 - KÖSTER 21 Hidroizolatie Pensulabila Terase

Un material de hidroizolare multifuncțional cu o aderență deosebit de bună la substraturi atât uscate cat și umede. KÖSTER 21 este bicomponent, fără solvent, cu aplicare lichidă, elastic și acoperă fisurile. Se aplică lichid și deci este fără rosturi sau lipituri, fapt ce ajută foarte mult în cazul aplicațiilor pe detalii arhitecturale complexe. Datorită stabilității la UV este potrivit pentru utilizare atât la exterior cât și la interior. Culoarea albă reflectă lumina soarelui și reduce temperatura de pe suprafața construcției. Acoperirea se întărește rapid, este foarte flexibilă, rezistentă la trafic pietonal ocazional, îmbătrânire, raze ultraviolete (UV), îngheț și sare.

KÖSTER 21 etanșează împotriva uleiurilor sintetice și aliphatice cu puncte de fierbere înalte (până la 2 bari). KÖSTER 21 nu este rezistent la substanțe cu un conținut înalt de hidrocarburi aromatice precum: benzen, xylen, toluen etc.. Dacă aveți întrebări vă rugăm să contactați echipa noastră tehnică. KÖSTER 21 nu conține compuși organici volatili (conținut COV = 0), și este lipsit de poliuretani, izocianați și bitum.

Consum: aprox. 2.5 - 3 kg / m2;

Produse înrudite

Împachetare

20 kg Ambalaj combinat; 1 x 8 kg Pulbere; 2 x 6 kg Lichid (W 210 020)
 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America