RT 820 U - KÖSTER TPO 2.0 U

Membranele Koster TPO sunt fabricate din poliolefine flexibile. O plasa din fibra de sticla este inserata in mijlocul membranei pentru a oferi o stabilitate dimensionala speciala si rezistenta impotriva perforatiilor. Membranele TPO ofera o rezistenta sporita si sunt caracterizate de o instalare rapida si economica. Membranele TPO sunt stabile din punct de vedere al rezistentei la UV, sunt rezistente la imbatranire, la microorganisme si pot fi aplicate direct peste membrane bituminoase existente.

Membranele Koster TPO U sunt membrane omogene nearmate TPO pentru crearea flanselor de drenare si ventilatie si pentru intarirea (ranforsarea) colturilor. 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America